Penisprothese in Der Türkei

Penisprothese in Der Türkei

Penisprothese in der Türkei sommige mannen lijden aan erectiestoornissen als gevolg van erfelijke factoren, leeftijd of bepaalde ziekten. Er zijn veel chirurgische en niet chirurgische behandelmethoden. Onder de niet-chirurgische methoden (p-shot of shockwave-therapie), wordt het toegepast op mensen die lijden aan erectiestoornissen in de gedeeltelijke of eenvoudige stadia. Voor mensen die last hebben van volledige of chronische erectieproblemen en een permanente oplossing willen, kunnen penisstents (happy sticks) worden geplaatst. We zullen in de rest van ons artikel over alle details praten.

Penisprothese in der Türkei

Wat is een Penisprothese?

Het is de belangrijkste chirurgische ingreep die een permanente oplossing biedt voor mensen die lijden aan erectiestoornissen. Tijdens de operatie wordt een erectiesteun in de penis ingebracht. In de penis zit een sponsachtige structuur die zich tijdens een erectie met bloed vult. In plaats van deze structuur worden opblaasbare of door de mens gemaakte staven, die een siliconenstructuur hebben en zich aanpassen aan het lichaam, in de penis geplaatst. Op deze manier verdwijnt het erectieprobleem van de persoon en verandert het in een erectie. Het Penisprothese veroorzaakt geen verandering in genot tijdens geslachtsgemeenschap en is van buitenaf niet zichtbaar.

Soorten Penisprothese in Türkei

Er zijn 3 hoofdtypen Penisprothese:

Halfstijve staaf

De stent uit één stuk bestaat uit twee stijve cilinders die in de penis worden geplaatst, waar de penis continu stijf is. In dit geval wordt de erectie handmatig gedaan en na voltooiing van geslachtsgemeenschap wordt het mannelijke orgaan weer gebogen. Ondanks de eenvoud van dit type beugel, is het hoogst onwenselijk omdat de penis de hele tijd rechtop blijft staan, en dit kan de persoon in verlegenheid brengen tijdens dagelijkse activiteiten.

Tweedelig opblaasbaar

Dit type penis bestaat uit twee hoofddelen: het eerste deel is een hoofdpomp die in het scrotum wordt geplaatst. Wat betreft het tweede deel, het bestaat uit twee flexibele cilinders die kunnen worden opgeblazen door de vloeistoffen in de pomp, die in het lichaam van het mannelijk orgaan worden geplaatst om de vereiste erectie te verkrijgen. Dit type ondersteuning is beter dan de mono-ondersteuning (stijf), maar de penis krijgt geen goede erectie tijdens het oefenen en in het geval van een erectie wordt hij niet voldoende zacht.

Driedelig opblaasbaar

Dit type penisondersteuning bestaat uit drie hoofdonderdelen en wordt beschouwd als een van de meest geprefereerde soorten erectieondersteuning in Turkije en de rest van de landen. Twee rubberen cilinders worden langs de binnenkant van de penis geplaatst, naast een pomp die in het scrotum wordt geplaatst. Er is ook een vloeistofreservoir dat op een verborgen locatie nabij het bekkenbeen wordt geplaatst. Wanneer een persoon een erectie wil krijgen, drukt hij op de pomp, die op zijn beurt vloeistoffen overbrengt van het vloeistofreservoir naar de twee rubberen cilinders die zich in het lichaam van het mannelijk orgaan bevinden, en zo krijgt de persoon een erectie die heel dichtbij is. een normale erectie.

Hoe werkt de Penisprothese procedure?

Allereerst moeten patiënten die lijden aan erectiestoornissen zich laten onderzoeken door een arts die gespecialiseerd is in voortplantingsorganen. Na het onderzoek beslist de arts, en na geluisterd te hebben naar de klacht van de patiënt, of de zaak een chirurgische behandeling vereist, zoals het plaatsen van Penisprothese, of een behandeling met niet-chirurgische methoden, zoals behandeling met schokgolfsessies of be-shot behandeling.

De operatie duurt ongeveer twee uur onder algehele narcose. De lengte van de stent wordt tijdens de operatie door de arts bepaald door deze van binnenuit op te meten. Er wordt een kleine incisie gemaakt tussen de penis en het scrotum, waar de pomp in het scrotum wordt geplaatst, en de twee flexibele cilinders worden in het lichaam van de penis geplaatst. In het geval van een driedelige stent (hydraulische stent) is er een vloeistofreservoir dat op een verborgen plaats in het bekkenbeen is geplaatst. Het abutment wordt meestal 30 dagen na installatie geactiveerd.

Kandidaten voor penisprothese in der Türkei

Mannen die om verschillende redenen geen erectie kunnen krijgen, komen in aanmerking voor deze ingreep. Patiënten die niet reageren op behandelmethoden zoals shockwavetherapie of b-shot. Het implantaat wordt niet aanbevolen voor mensen die tijdelijk of als gevolg van psychologische factoren aan erectiestoornissen lijden.

Naast het bovenstaande raden artsen aan om geen starre stents of stents uit één stuk te gebruiken voor diabetespatiënten.

Omdat deze stents na langdurige seksuele handelingen wonden kunnen veroorzaken, die op hun beurt lang kunnen duren om te genezen, vooral voor diabetici.

Penisprothese in der Türkei Brands

Er zijn twee typen die over het algemeen in verschillende landen van de wereld en ook in Türkei worden gebruikt.

AMS penisprothese in Der Türkei

Deze steunen worden vervaardigd in de Verenigde Staten en er zijn twee hoofdtypen van deze steunen: de eerste is in lengterichting uitschuifbaar en het tweede type is in lengterichting en dwarsrichting uitzetbaar. Deze steunen zijn goedgekeurd door de World Health Assembly en kunnen na installatie niet worden opgemerkt, en zorgen ervoor dat de persoon normale geslachtsgemeenschap heeft.

Coloplast penisprothese in der Türkei

Beschouwd als een van de weinige beugels van Europese oorsprong, heeft het een levenslange garantie. Ze strekken zich slechts terloops uit, zijn van buitenaf niet zichtbaar en zorgen voor een normale omgang.

Geslachtsgemeenschap na de procedure

Na het installeren van de stent zijn de erectie en het gevoel volledig natuurlijk, zoals de aard van de erectie in de stadia van de jeugd. De patiënt verliest niets zoals een gevoel van genot of de kracht van een erectie, integendeel. Een persoon kan geslachtsgemeenschap hebben 6 weken nadat de stent is geplaatst, en deze periode kan van geval tot geval verschillen.

Volgens sommige onderzoeken hebben partners van mensen met een beugel meer plezier. Naast het behandelen van erectieproblemen, helpen de steunen positief voor gevallen die lijden aan voortijdige ejaculatie, omdat de persoon kan blijven oefenen, zelfs als hij het stadium van een orgasme heeft bereikt.

Penisprothese in der Türkei kosten

Afhankelijk van elk geval wordt het geschikte implantaat en merk gekozen en worden de kosten op basis daarvan gevarieerd. Artsen kiezen meestal liever voor driedelige (hydraulische) stents omdat de erectie in deze gevallen zeer dicht bij de normale erectie ligt. Om bevredigende resultaten te verkrijgen, verdient het de voorkeur om een gerenommeerde medische kliniek en een gekwalificeerde arts te kiezen, naast het kiezen van hoogwaardige stents zoals de Amerikaanse AMS-stents. hier enkele details die u nodig zou kunnen hebben met betrekking tot de kosten:

AMS

  • Monoblok 4900 euro
  • Driedelig (hydraulisch): voor singel slechts 8800 euro.
  • voor Lengte en Omtrek 8300 euro.

Coloplast

  • Monoblok 4400 euro.
  • Driedelig (hydraulisch) 7800 euro.
Penisprothese in Der Türkei
Penisprothese in der Türkei

Penisprothese in der Türkei – Veelgestelde vragen

Zal er na de penisprothese in der Türkei een verschil zijn in plezier en orgasme tijdens geslachtsgemeenschap?

De zenuwen zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het orgasme of het gevoel van plezier tijdens geslachtsgemeenschap, dus er is geen verandering in het gevoel voor en na het plaatsen van een erectiebrace.

Wanneer is het mogelijk om seks te hebben na een Penisprothese in der Türkei?

Het verschilt meestal van geval tot geval, afhankelijk van de details van de procedure, maar we kunnen zeggen dat men zich gemiddeld 6 weken moet onthouden van geslachtsgemeenschap.

Wat is het verschil tussen AMS en Coloplast-stents?

AMS-stents zijn goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (FDA) en hebben ook eigenschappen die longitudinaal en transversaal kunnen uitzetten. Coloplast-implantaten hebben een levenslange garantie en kunnen alleen in dwarsrichting worden verlengd.

Aan wat voor soort zouden diabetici de voorkeur moeten geven?

De driedelige hydraulische stent wordt aanbevolen voor diabetici.

Wat zijn de prijzen van AMS en Coloplast penisprothese in der Türkei?

De prijs van een penisprothese in der Türkei varieert tussen de 4900 en 8800 euro, afhankelijk van het type implantaat.

Is het ingebrachte penisprothese in der Türkei zichtbaar?

Nee, het is niet zichtbaar omdat de installatie van de stent zoveel mogelijk verborgen is.

Schließlich können Sie unser Team direkt über den Link kontaktieren, um Informationen und Preise von Turk Aesthetic anzufordern.

Penisprothese in Der Türkei